• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φωτισμος αστικος- βιομηχανικος και εμπορικος

Αποτελέσματα για

Φωτισμος αστικος- βιομηχανικος και εμπορικος

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. RETIAX SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία RETIAX SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται εγκαταστασεις βιομηχανικου και αστικου φωτισμου καθως και φωτισμου για περιπτερα, και ενοικιαση και συναρμολογηση εγκαταστασεων φωτισμου. Έχει έδρα σε Arzene, Ιταλία.

  2. STREET LIGHTING INTERNATIONAL - SLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία STREET LIGHTING INTERNATIONAL - SLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαμπες εξοικονομησης ενεργειας. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  3. MILLELUCI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MILLELUCI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, και Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  4. BORIN GIUSEPPE E C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BORIN GIUSEPPE E C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις και πύλες, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Περιφράξεις και πύλες, και Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  5. IMPIANTI ELETTRICI PERSELLO ENO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IMPIANTI ELETTRICI PERSELLO ENO & C. S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, και Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Fagagna, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PEZZARINI LINO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PEZZARINI LINO & C. S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, και Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  2. LES ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LES ITALIA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Υποβρύχιος φωτισμός, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, και Υποβρύχιος φωτισμός. Έχει έδρα σε Brugnera, Ιταλία.

  3. TECNOLIGHT S.R.L.

    Ιταλία

  4. DOMUS LINE S.R.L.

    Ιταλία

  5. PIU' LED CUSTOM DESIGN SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLI FICA

    Ιταλία

  1. 3E DI DEL PIN FAUSTO E FRANCESCO S.N.C.

    Ιταλία

  2. DEAR S.R.L.

    Ιταλία

  1. TECHNOBRIGHT S.R.L.

    Ιταλία

  2. -

    Ιταλία

  3. 2R IMPIANTI S.R.L.

    Ιταλία

  4. B.ENG S.R.L.

    Ιταλία

  5. ZOLFO S.R.L.

    Ιταλία