• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή

Αποτελέσματα για

Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. IRISACQUA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IRISACQUA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Παραγωγή νερού, Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, και Παραγωγή νερού. Έχει έδρα σε Gradisca D'isonzo, Ιταλία.

  2. MULTISERVIZI AZZANESE S.U A R L.

    Ιταλία

  3. SERENISSIMA GAS S.P.A.

    Ιταλία

  4. AUSA MULTISERVIZI S.R.L.

    Ιταλία

  5. JOULE S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BLUENERGY GROUP S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BLUENERGY GROUP S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, και Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  2. S.I.O.T. S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.I.O.T. S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο (γκάζι) - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή, Φυσικό αέριο-εγκαταστάσεις για την παραγωγή, Φυσικό αέριο (γκάζι) - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή, και Φυσικό αέριο-εγκαταστάσεις για την παραγωγή. Έχει έδρα σε Paluzza, Ιταλία.