• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φορτηγά

Αποτελέσματα για

Φορτηγά

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. EUROMOTORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROMOTORI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα βιομηχανικής χρήσης, Φορτηγά, Οχήματα βιομηχανικής χρήσης, και Φορτηγά. Έχει έδρα σε Basiliano, Ιταλία.

  2. DAL MAGRO DARIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία DAL MAGRO DARIO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτηγά, Τρέϊλερς, Φορτηγά, και Τρέϊλερς. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  3. MEGATRUCK24.COM S.R.L.

    Ιταλία

  4. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MIDOLINI FRATELLI S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά-γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές έκτακτες, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, Υποστάτες γερανού, ανύψωσης, φορτηγα με γερανο για ανυψωση εμπορευματων, ενοικιαση γερανων για εναεριες πλατφορμες, Μεταφορές έκτακτες, φορτηγο-γερανος, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, και Υποστάτες γερανού, ανύψωσης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. ANTONIOLLI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANTONIOLLI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά δοχεία, Μεταλλικά δοχεία, λυομενες κατασκευες, ενοικιαζονται φορτηγα-γερανοι, και ενοικιαση εναεριων πλατφορμων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SINA S.P.A. SOCIETA' INDUSTRIALE AUTOVEICOLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία SINA S.P.A. SOCIETA' INDUSTRIALE AUTOVEICOLI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. SAMA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAMA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμαξώματα, κατασκευή, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αμαξώματα, κατασκευή, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  3. CASA DEL TELO S.R.L. UNIPERSONALE

    Ιταλία

    Η εταιρεία CASA DEL TELO S.R.L. UNIPERSONALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα με επικάλυψη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων, αδιαβροχος μουσαμας για φορτηγα, και Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει έδρα σε Basiliano, Ιταλία.

  4. FRIULGRU DI VICEDOMIN RENATO E VIDONI MASSIMO S.N.C.

    Ιταλία

  5. A.MLAKAR S.R.L.

    Ιταλία

  1. SCAINI MARIO

    Ιταλία

  2. O.R.V.I. TRE S.N.C.

    Ιταλία

  1. FIORIN EZIO EREDI DI FIORIN ALBERTO & C. SNC

    Ιταλία

    Η Fiorin Ezio Eredi δραστηριοποιείται στην συντήρηση, την οδική βοήθεια και την επισκευή φορτηγών και βιομηχανικών οχημάτων, μηχανικά φτυάρια, εκσκαφείς, χωματουργικά μηχανήματα, τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα, ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη και βιομηχανικοί κινητήρες. Η δραστηριότητα, που προέκυψε από την πρωτοβουλία του Ezio Fiorin το 1955, είχε αρχικά στόχο την επισκευή κινητήρων και εργαλείων από τον τομέα της γεωργίας αλλά μέσα σε σύντομο διάστημα, επεκτάθηκε σε άλλους τομείς. Ο γιος Alberto έχει πλέον αναλάβει την διαχείριση μιας σωστά ενισχυμένης δραστηριότητας στον τομέα της επισκευής, της οδικής βοήθειας και της συντήρησης, στον τομέα της γεωργίας, των κινητήρων και των βιομηχανικών οχημάτων, για χωματουργικά μηχανήματα και οχήματα για εργοτάξια καθώς και μια ολόκληρη γκάμα άλλων μηχανημάτων και εργαλείων που συναντάμε στην καρδιά ενός σύγχρονου συνεργείου, καλά εξοπλισμένο. Η επιχείρηση αυτή διαθέτει άδεια για την επισκευή διαφόρων σημάτων που κυριαρχούν στην αγορά. Διαθέτει κινητό συνεργείο για την επισκευή και την οδική βοήθεια.