• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικο

Αποτελέσματα για

Πλαστικο

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΥπεργολάβος
  1. EXA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EXA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα, Πολυμερή, Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα, και Πολυμερή. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  2. HIGH - TECH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία HIGH - TECH S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - πλαστικές ύλες, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Αλυσίδες - πλαστικές ύλες, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  3. I.MA.C. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία I.MA.C. S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιστιοφορα πλοια, και αξονες και αντενες. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  4. ACRYL 2000 THERMOFORMING

    Ιταλία

    Η εταιρεία ACRYL 2000 THERMOFORMING, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυμερή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  5. I.P.E. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία I.P.E. S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Συσκευασίες για τρόφιμα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SEGATO SERGIO

    Ιταλία

  2. DELLE VEDOVE ADELCHI

    Ιταλία

  3. D.A. LINE S.R.L.S.

    Ιταλία

  4. STAMPERI' DI GIOVE FEDERICO

    Ιταλία

  5. M. & P.

    Ιταλία

  1. GENERAL SERVICE TRIESTE S.R.L.

    Ιταλία

  2. GAMMAPLAST

    Ιταλία

  1. FAMA S.P.A.

    Ιταλία

  2. ZORZI S. & C.

    Ιταλία

  3. LAMAPLASTIC

    Ιταλία

  4. MEPLA S.R.L.

    Ιταλία

  5. EMANUELE MARIOTTO S.R.L.

    Ιταλία

  6. MP S.R.L.

    Ιταλία

  7. DIIM S.R.L.

    Ιταλία

  8. METRA S.R.L.

    Ιταλία