• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οικοδομή

Αποτελέσματα για

Οικοδομή

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΥπεργολάβος
  1. COOPERATIVA DI LAVORO SAN GIORGIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία COOPERATIVA DI LAVORO SAN GIORGIO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Καουτσούκ - προϊόντα για την οικοδομή, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Καουτσούκ - προϊόντα για την οικοδομή. Έχει έδρα σε San Giorgio Della Richinvelda, Ιταλία.

  2. D'ANDREA FLORINDO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία D'ANDREA FLORINDO S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεδαφίσεις - εργολάβοι, Άμμος και χαλίκι, Κατεδαφίσεις - εργολάβοι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  3. IMPRESA EDILE F.LLI TONUS DI TONUS PIETRO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IMPRESA EDILE F.LLI TONUS DI TONUS PIETRO & C. S.N.C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομές - τελικές εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Spilimbergo, Ιταλία.

  4. SFEA S.R.L.

    Ιταλία

  5. GEOMETRIA DI FACHIN DIEGO - IMPRESA EDILE -

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CLOCCHIATTI RINO

    Ιταλία

  2. IMPRESA EDILE MACCAN DI MACCAN OTELLO E C. ( S.N.C. )

    Ιταλία

  3. M.T.M.

    Ιταλία

  4. FORNER IMPRESA EDILE DI FORNER MARIO E ANTONIO (S.N.C.)

    Ιταλία

  5. DRI AMEDEO & C. S.A.S.

    Ιταλία

  1. F.LLI DEDA S.R.L.

    Ιταλία