• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τσάντες

Αποτελέσματα για

Τσάντες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. MABI INTERNATIONAL S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MABI INTERNATIONAL S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δερμάτινα είδη πολυτελείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δερμάτινα είδη, τσαντες, καταστημα ειδων ταξιδιου, και τσαντες και αξεσουαρ απο δερμα. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  2. VISCONTI DIFFUSIONE S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VISCONTI DIFFUSIONE S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πορτοφολια, τσαντες, και ειδη ταξιδιου. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. CREAZIONI MIRELLA S.R.L.

    Ιταλία

  4. TECNOPLAST

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOPLAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες πλαστικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προστατευτικα ειδη για ενδυματα, και πλαστικες σακουλες. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. DANPLAST S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DANPLAST S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάντες πλαστικές, Πολυαιθυλένιο, Τσάντες πλαστικές, και Πολυαιθυλένιο. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MONDI GRADISAC S.R.L.

    Ιταλία