• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροχισμα οργανων και εργαλειων

Αποτελέσματα για

Τροχισμα οργανων και εργαλειων

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. INDRI PAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία INDRI PAOLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακόνισμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα, ακονισμα φρεζων, ακονισμα κυκλικων λαμων, Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα, και τροχισμα οργανων και εργαλειων. Έχει έδρα σε Tricesimo, Ιταλία.

  2. MICOL ALESSIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία MICOL ALESSIA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, και Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. IRENE DE FELSZEGY DI BRUNO BETZ

    Ιταλία

  4. V.S. DENTAL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία V.S. DENTAL S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, και Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. SARATOGA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SARATOGA S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, και Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ORALPLANT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORALPLANT S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, και Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  2. MEDESY S.R.L.

    Ιταλία

  3. TECNO.MED.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNO.MED., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, και Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  4. DIAMIR S.R.L.

    Ιταλία

  5. MEDICALINE S.R.L.

    Ιταλία