• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τούβλα

Αποτελέσματα για

Τούβλα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. OTTOGALLI LUCIANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία OTTOGALLI LUCIANO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ, Τούβλα, Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ, και Τούβλα. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  2. PONTAROLO ENGINEERING S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PONTAROLO ENGINEERING S.P.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Γύψος και προϊόντα γύψου, Τούβλα, και Γύψος και προϊόντα γύψου. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  3. GRUPPO TABOGA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRUPPO TABOGA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Γύψος και προϊόντα γύψου, Τούβλα, και Γύψος και προϊόντα γύψου. Έχει έδρα σε Mortegliano, Ιταλία.

  4. HARPO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία HARPO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο και προσμείξεις, Τούβλα, Τσιμέντο και προσμείξεις, και Τούβλα. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. FORNACI DI MANZANO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORNACI DI MANZANO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CISME.COM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CISME.COM S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Γύψος και προϊόντα γύψου, Τούβλα, και Γύψος και προϊόντα γύψου. Έχει έδρα σε Pasian Di Prato, Ιταλία.

  2. ECO - WORKS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ECO - WORKS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Γύψος και προϊόντα γύψου, Τούβλα, και Γύψος και προϊόντα γύψου. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.

  3. TAM ALCEO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TAM ALCEO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Γύψος και προϊόντα γύψου, Τούβλα, και Γύψος και προϊόντα γύψου. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  4. DUS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DUS S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Τούβλα, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Τούβλα. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  5. FRIULANA CALCESTRUZZI S.R.L.

    Ιταλία

  1. COMMISSIONARIA EDILE GIULIANA S.R.L.

    Ιταλία

  2. NACAP EUROPE B.V.

    Ιταλία

  1. RAGI

    Ιταλία

  2. EDIL STEEL S.A.S. DI STUCKER GIULIETTA MARTA

    Ιταλία

  3. EDIL.GECA DI ANDREUZZA MAURO

    Ιταλία

  4. ALSA

    Ιταλία

  5. POOLSTECH S.R.L.

    Ιταλία

  6. TERRAGENA S.A.S. DI D'ALPAOS PAOLO & C.

    Ιταλία

  7. MESTRE AGOSTINO

    Ιταλία

  8. TRANS GHIAIA S.R.L. - SOC. UNIPERSONALE

    Ιταλία

  1. BUSOLINI LORENZO

    Ιταλία

  2. GIMA S.R.L.

    Ιταλία

  3. BOTTEGA DELLA PIASTRELLA S.R.L.

    Ιταλία

  4. EDILVALNATISONE S.R.L.

    Ιταλία

  5. MEG EDILIZIA

    Ιταλία

  6. BERNES SANDRO

    Ιταλία

  7. HERVAT S.R.L.

    Ιταλία

  8. FORNACE LATERIZI VARDANEGA ISIDORO S.R.L.

    Ιταλία

  9. PETRA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PETRA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αδιαβροχοποιητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξυγιανση υγρασιας, μεσα αδιαβροχοποιησης για σκυροδεμα και κονιαματα, επεξεργασια αδιαβροχοποιησης, και υδροφοβα προϊοντα για σκυροδεμα, τουβλα και πετρες. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.