• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τμηματα και ραβδοι απο μη σιδηρουχα μεταλλα

Αποτελέσματα για

Τμηματα και ραβδοι απο μη σιδηρουχα μεταλλα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. LUPATO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LUPATO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποιημένες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, Σιδηροτροχιές - σιδηρούχα μέταλλα, Μορφοποιημένες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Σιδηροτροχιές - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  2. METALFERRAMENTA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία METALFERRAMENTA S.P.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  3. ISPADUE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ISPADUE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.

  4. SOGEDIL S.R.L.

    Ιταλία

  5. NEM S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CAVERZAN GIANNI S.R.L.

    Ιταλία