• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τζάκια- διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ

Αποτελέσματα για

Τζάκια- διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ZULIANI IDEAL DOMUS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZULIANI IDEAL DOMUS S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ, Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, και Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  2. KARNIAFIRE S.N.C. DI MORASSI MARIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία KARNIAFIRE S.N.C. DI MORASSI MARIO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Tolmezzo, Ιταλία.

  3. PALAZZETTI LELIO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PALAZZETTI LELIO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής, Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ, Είδη υγιεινής, και Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  4. MODOLO FABIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MODOLO FABIO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλίβανοι και σόμπες χυτοσιδήρου, Σόμπες θέρμανσης, Κλίβανοι και σόμπες χυτοσιδήρου, και Σόμπες θέρμανσης. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. MANZON FLAVIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MANZON FLAVIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στερεά καύσιμα, Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ, Στερεά καύσιμα, και Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GOVER CAMINETTI (S.R.L.)

    Ιταλία

    Η εταιρεία GOVER CAMINETTI (S.R.L.), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Codroipo (Ud), Ιταλία.

  2. BANDERA FULVIO

    Ιταλία