• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σύνδεσμος

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμος

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ADRIAGOMM SRL GUARNIZIONI INDUSTRIALI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ADRIAGOMM SRL GUARNIZIONI INDUSTRIALI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι βιομηχανικης χρησης, κομμενοι συνδεσμοι, και συνδεσμοι απο ptfe. Έχει έδρα σε Tricesimo (Ud), Ιταλία.

  2. ADRIAGOMM SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ADRIAGOMM SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Reana Del Rojale (udine), Ιταλία.

  3. INFINITY PARTS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INFINITY PARTS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, και Σύνδεσμοι από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Montereale Valcellina, Ιταλία.

  4. COOPERATIVA DI LAVORO SAN GIORGIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία COOPERATIVA DI LAVORO SAN GIORGIO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Καουτσούκ - προϊόντα για την οικοδομή, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Καουτσούκ - προϊόντα για την οικοδομή. Έχει έδρα σε San Giorgio Della Richinvelda, Ιταλία.

  5. ADRIAGOMM SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ADRIAGOMM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι απο καουτσουκ, και μηχανικη κατεργασια ptfe (τεφλον). Έχει έδρα σε TRICESIMO, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EFFIND

    Ιταλία

    Η εταιρεία EFFIND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες φλαντζων και συνδεσμων, και μεταλλικοι σωληνες και σωληνωσεις. Έχει έδρα σε Buja, Ιταλία.

  2. TUBISYSTEM DEL GEOM EUGENIO BOLDARINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TUBISYSTEM DEL GEOM EUGENIO BOLDARINO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. DEPARI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DEPARI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, Σύνδεσμοι διαστολής - σιδηρούχα μέταλλα, Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, και Σύνδεσμοι διαστολής - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  4. CGM FORNITURE DI QUAINO DENIS

    Ιταλία

    Η εταιρεία CGM FORNITURE DI QUAINO DENIS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  5. FRIULANA FLANGE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULANA FLANGE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φλάντζες κρουνοποιΐας, Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα, Φλάντζες κρουνοποιΐας, και Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  1. UTENSILVITERIA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία UTENSILVITERIA SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοχλοποιια- συνδεσμοι - βιδες - παξιμαδια - στερεωσεις, και εργαλεια. Έχει έδρα σε Pradamano, Ιταλία.

  2. AMSAGOMMA S.R.L.

    Ιταλία

  1. FENEX S.R.L.

    Ιταλία

  2. ADRIAGOMM GUARNIZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

    Ιταλία

  3. FABBRICAZIONE RAPPRESENTANZE INDUSTRIALI

    Ιταλία

  4. A.N.T. DI SPANGARO VALENTINA

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

16 Επιχειρήσεις