• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. PALTRAV

    Ιταλία

    Η εταιρεία PALTRAV, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Ξύλινα πάνελ, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Sequals, Ιταλία.

  2. VENUTI LINO COMMERCIALE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VENUTI LINO COMMERCIALE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

  3. D'ANDREA FLORINDO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία D'ANDREA FLORINDO S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεδαφίσεις - εργολάβοι, Άμμος και χαλίκι, Κατεδαφίσεις - εργολάβοι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  4. EDIL MARTIGNACCO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EDIL MARTIGNACCO S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  5. COLLINI VALENTINO & MARIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία COLLINI VALENTINO & MARIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι. Έχει έδρα σε Osoppo, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GAL S.N.C. DI GALLINA GABRI & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GAL S.N.C. DI GALLINA GABRI & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Reana Del Rojale, Ιταλία.

  2. MOLINARO MANUFATTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MOLINARO MANUFATTI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Pozzuolo Del Friuli, Ιταλία.

  3. CAVA DI SARONE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAVA DI SARONE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Caneva, Ιταλία.

  4. ECO - WORKS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ECO - WORKS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Γύψος και προϊόντα γύψου, Τούβλα, και Γύψος και προϊόντα γύψου. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.

  5. BETON EST S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BETON EST S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Σκάλες και κιγκλιδώματα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  1. BEDIN STEFANO E PAOLO S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BEDIN STEFANO E PAOLO S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Οικοδομές - τελικές εργασίες, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Οικοδομές - τελικές εργασίες. Έχει έδρα σε Villesse, Ιταλία.

  2. C. ZERIAL S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C. ZERIAL S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. SCARSINI CALCESTRUZZI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SCARSINI CALCESTRUZZI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο έτοιμο προπαρασκευασμένο, Άμμος και χαλίκι, Τσιμέντο έτοιμο προπαρασκευασμένο, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Tolmezzo, Ιταλία.

  2. CALCESTRUZZI TRIESTE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CALCESTRUZZI TRIESTE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Romans D'isonzo, Ιταλία.

  3. EDILCEM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EDILCEM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Σκάλες και κιγκλιδώματα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. RT CAVE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RT CAVE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Paluzza, Ιταλία.

  5. AMBROSIO F.LLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία AMBROSIO F.LLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Λαμαρίνες και σωλήνες, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  6. BERINI EDGARDO & C.

    Ιταλία

  7. SUPERBETON S.P.A.

    Ιταλία

  8. MOZZON DANIELE S.R.L.

    Ιταλία

  1. ENRICO DELL'AGNESE & FIGLI S.N.C.

    Ιταλία

  2. FERIN F.LLI DI FERIN GIANFRANCO E SILVANO S.N.C.

    Ιταλία

  3. UNION BETON S.P.A.

    Ιταλία

  4. S.A.L.I.T. S.R.L.

    Ιταλία

  5. GHIAIE DELL'AGNESE S.R.L.

    Ιταλία

  6. BESSEGA S.A.S. DI BESSEGA VALERIO & C.

    Ιταλία

  7. CAVE PIETRA SCORIA S.R.L.

    Ιταλία

  8. FRIULGHIAIA S.R.L.

    Ιταλία

  9. HERVAT S.R.L.

    Ιταλία

  10. TECHNONICOL ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

39 Επιχειρήσεις