• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πρακτορείο μεταφορών

Αποτελέσματα για

Πρακτορείο μεταφορών

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ALISPED - S. A R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALISPED - S. A R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. FORMARO SPEDIZIONI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORMARO SPEDIZIONI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. 'EUROEXPRESS' DI MIKLUS MARCO & C. - S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία 'EUROEXPRESS' DI MIKLUS MARCO & C. - S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποστολές διεθνώς, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Αποστολές διεθνώς. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  4. MAC. MAR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAC. MAR S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  5. ALESSANDRO BILLITZ SUCCESSORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALESSANDRO BILLITZ SUCCESSORI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. C L D S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C L D S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. PUMPKIN DI ZUCCA GELMINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PUMPKIN DI ZUCCA GELMINO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποστολές διεθνώς, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Αποστολές διεθνώς. Έχει έδρα σε Cervignano Del Friuli, Ιταλία.

  3. ERREFFE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ERREFFE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποστολές διεθνώς, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Αποστολές διεθνώς. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. PAGNUTTI MARCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PAGNUTTI MARCO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποστολές διεθνώς, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Αποστολές διεθνώς. Έχει έδρα σε Tarvisio, Ιταλία.

  5. MAR - TER SPEDIZIONI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAR - TER SPEDIZIONI S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, και Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  1. GENERALSPED S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GENERALSPED S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  2. BEVAGNA S.R.L.

    Ιταλία

  1. PARSIMPEX SPEDIZIONI INTERNAZIONALI S.R.L.

    Ιταλία

  2. VENETA LOMBARDA S.R.L.

    Ιταλία

  3. VIDALE NORDEST S.R.L.

    Ιταλία

  4. TERMINAL FRUTTA TRIESTE S.P.A.

    Ιταλία

  5. NOGAROSPED S.R.L.

    Ιταλία

  6. KORMAN ITALIA S.P.A.

    Ιταλία

  7. BOLTAS GMBH SPEDITION UND HANDEL S.R.L.

    Ιταλία

  8. EGE EKSPRES ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

  1. CESPED S.P.A.

    Ιταλία

  2. ERREGI S.R.L.

    Ιταλία