• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλατφορμες

Αποτελέσματα για

Πλατφορμες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. OFFICINA DEL CARRELLO DI VIDONI GIUSEPPE SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OFFICINA DEL CARRELLO DI VIDONI GIUSEPPE SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανυψωτικα και μεταφορικα αμαξιδια για διακινηση εμπορευματων, εναεριες πλατφορμες, πλατφορμες ανυψωσης, και αυτοκινουμενοι τηλεσκοπικοι γερανοι. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MIDOLINI FRATELLI S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά-γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές έκτακτες, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, Υποστάτες γερανού, ανύψωσης, φορτηγα με γερανο για ανυψωση εμπορευματων, ενοικιαση γερανων για εναεριες πλατφορμες, Μεταφορές έκτακτες, φορτηγο-γερανος, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, και Υποστάτες γερανού, ανύψωσης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. P.M.P. SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία P.M.P. SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικές πλατφόρμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση εναεριων πλατφορμων, ενοικιαζονται σκευοφοροι, ενοικιαζονται σκαλες με καλαθι, και ενοικιαση μικρων σκαπτικων. Έχει έδρα σε Pradamano, Ιταλία.

  4. ANTONIOLLI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANTONIOLLI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά δοχεία, Μεταλλικά δοχεία, λυομενες κατασκευες, ενοικιαζονται φορτηγα-γερανοι, και ενοικιαση εναεριων πλατφορμων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. MATRAS LOGISTICA E TRASPORTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία MATRAS LOGISTICA E TRASPORTI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταχυμεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επείγουσες παραδόσεις, διεθνεις ταχυαποστολες, και πλατφόρμα επιμελητείας. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AGROMECVERDE

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGROMECVERDE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κηπουρικής, αλσών και εξωτερικών χώρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση εναεριων πλατφορμων, εργασιες κλαδεματος σε υψος, δασικες εργασιες, και κηπουρικη. Έχει έδρα σε Borgo San Sergio, Ιταλία.

  2. VEGA S.R.L.

    Ιταλία

  3. C.M.I. S.R.L.

    Ιταλία

  4. PONTEBBANA VEICOLI INDUSTRIALI S.R.L.

    Ιταλία

  5. G2 SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

  1. D E G GROUP SRL

    Ιταλία

    Η D.G. Group S.r.l. είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την θέση σε λειτουργία ηλ. πινάκων διανομής και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και πινάκων για τον αυτοματισμό βιομηχανικών διαδικασιών. Η επιχείρηση κατασκευάζει εγκαταστάσεις in situ ή στον πελάτη, σε καινούργια βιομηχανικά μηχανήματα και αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό παλιών μηχανημάτων. Σχεδιάζει και αναπτύσσει ειδικά λογισμικά για την βιομηχανική αυτοματοποίηση σε πλατφόρμες API, IHM και SCADA, χρησιμοποιώντας τα κύρια συστήματα αυτοματισμού του εμπορίου. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις για τον έλεγχο της πρόσβασης σε ευαίσθητους χώρους, με την διαχείριση των κλήσεων και των ανοιγμάτων, τόσο από την αίθουσα ελέγχου όσο από τα σημεία πρόσβασης στο πεδίο με ελέγχους με κάρτες RFID (ράδιο-ταυτοποίηση). Οι εγκαταστάσεις αυτές μπορούν να είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένες βιντεοκάμερες HDMI, με δυνατότητα διατήρησης ιστορικού. Αναπτύσσουμε εφαρμογές για συστήματα όρασης στο βιομηχανικό πλαίσιο χάρη στην χρήση τεχνολογικών συστημάτων.