• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πιστοποιησεις κατα iso

Αποτελέσματα για

Πιστοποιησεις κατα iso

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. DENTAG SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή και πώληση χειρουργικών εργαλείων για ορθοδοντική. Πιστοποίηση: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Η συνεχής ποιότητα στον χρόνο επέτρεψε και επιτρέπει ακόμα την DenTag να παράγει οδοντικά και χειρουργικά εργαλεία για λογαριασμό πολλών ιταλικών και ξένων επιχειρήσεων, και να τα παράγει υπό το δικό της σήμα. Για μια καλύτερη ορατότητα και αξιοπιστία απέναντι στους άμεσους της πελάτες, η επιχείρηση δημιούργησε μια σειρά εργαλείων με εξαιρετικά λείο χερούλι, που εμπορεύεται αποκλειστικά με την ονομασία DenTag.

  2. M.M. GRIGLIATI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    H M.M. λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια στον τομέα της υαλορητίνης PRFV (πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα), παράγοντας υψηλής ποιότητας καφασωτά, προφίλ και σύνθετες κατασκευές. Οι εγγενείς ιδιότητες των PRFV (κυρίως η ανθεκτικότητα στην διάβρωση, χωρίς μαγνητισμό, η ηλεκτρική μόνωση και η έλλειψη συντήρησης) επιτρέπουν πολλαπλές χρήσεις. Πιστοποίηση ISO 9001: 2015 Bureau Veritas.

  3. MADDALENA SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία Maddalena ασχολείται με την παραγωγή μετρητών νερού, οργάνων μέτρησης, χειροκίνητων και αυτόματων δοσομετρητών, ηλεκτρομαγνητικών μετρητών ροής με υπερήχους και μετρικών βεντούρι. Από τον απλούστερο μετρητή έως τον πιο εξεζητημένο βιομηχανικό μετρητή, οι διάφορες σειρές προϊόντων προσφέρουν καινοτόμα εργαλεία κατασκευασμένα χάρη στη χρήση τεχνολογιών τελευταίας γενιάς με πατενταρισμένα εξαρτήματα. Η πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001 επιβεβαιώνει επίσης το υψηλό επίπεδο όλων των προτύπων του συστήματος της εταιρείας Maddalena. Οι μετρητές οικιακής χρήσης Maddalena για καθαρό νερό ή δύσκολο νερό είναι πάντα ακριβείς και αποτελεσματικοί. Με τη σειρά Maddalena δεν υπάρχει κίνδυνος πιθανής απάτης. Η ακραία ακρίβεια των μετρήσεων γίνεται θεμελιώδης παράγοντας. Οι μετρητές Maddalena που προορίζονται για αυτόν τον τύπο χρήστη είναι αλάνθαστοι τόσο σε χαμηλές όσο και σε υψηλές παροχές.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πιστοποιησεις κατα iso

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις