• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψυξη

Αποτελέσματα για

Ψυξη

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. PV SOLUTIONS SRLS

    Ιταλία

    Η εταιρεία PV SOLUTIONS SRLS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικη ψυξη, και βιομηχανικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  2. PERUCH REFRIGERAZIONE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PERUCH REFRIGERAZIONE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  3. FRIGOIMPIANTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIGOIMPIANTI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός κλιματισμού, Ψυκτικοί θάλαμοι, Εξοπλισμός κλιματισμού, και Ψυκτικοί θάλαμοι. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  4. NUOVA SATIF S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA SATIF S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  5. EURODELTA S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. I.M.I.

    Ιταλία

  2. FRIGOCOND

    Ιταλία