• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σκαλωσιες

Αποτελέσματα για

Σκαλωσιες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. S.C.A. MONTAGGI SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.C.A. MONTAGGI SNC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατσάλινες σκαλωσιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεμαστές σκαλωσιές, ενοικιαση και συναρμολογηση γεφυρων, ενοικιαση και συναρμολογηση γεφυρων για τον τομεα των κατασκευων, και Κρεμαστές σκαλωσιές. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  2. DBG DEI F.LLI DE BIASI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DBG DEI F.LLI DE BIASI S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, Πλαίσια και κουφώματα, Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Πλαίσια και κουφώματα. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  3. BARICH

    Ιταλία

    Η εταιρεία BARICH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκαλωσιές και σκάλες, Σκάλες και κιγκλιδώματα, Σκαλωσιές και σκάλες, και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. DUE CI PONTEGGI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DUE CI PONTEGGI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεμαστές σκαλωσιές, Τηλεσκοπικές σκαλωσιές, Κρεμαστές σκαλωσιές, και Τηλεσκοπικές σκαλωσιές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. TECNISIDER

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EDILPONT STRUTTURE S.R.L.

    Ιταλία

  2. PIEMME DI VECCHIO FRANCESCO E VALERI MORENO S.N.C.

    Ιταλία

  3. ELVIO ZULIANI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELVIO ZULIANI SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται γερανοι εργοταξιου, και σκαλωσια. Έχει έδρα σε campoformido, Ιταλία.