• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προιοντα καθαρισμου

Αποτελέσματα για

Προιοντα καθαρισμου

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. SERVIZI NORD EST SRL

    Ιταλία

    Η SERVIZI NORD EST είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών που ειδικεύεται στον καθαρισμό και την απολύμανση, θυρωρούς και υποδοχή για δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, διακρίνεται για την υψηλή απόδοση και τη συνεργασία του. Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που εγγυώνται στον πελάτη επίτευξη συγκεκριμένων στόχων όσον αφορά την ποιότητα και το κόστος. Εμείς φροντίζουμε για τον καθαρισμό και παρασίτων, porting, μικρές επεμβάσεις συντήρησης, κάθετου καθαρισμού, θυρωρός και υποδοχή, και την κηπουρική

  2. ABC SERVIZI PULIZIE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ABC SERVIZI PULIZIE SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απορρύπανση - καθαρισμός χώρων και εγκαταστάσεων, ειδη καθαρισμου για το σπιτι, εξαρτηματα για μηχανηματα καθαρισμου, Απορρύπανση - καθαρισμός χώρων και εγκαταστάσεων, και προμηθειες για επιχειρησεις καθαρισμου. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  3. PIDIEMME S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PIDIEMME S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Πριόνια φορητά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Πριόνια φορητά. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  4. BIKAPPA2 S.N.C. DI VACCARI ALESSANDRA E SOSSI TIZIANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIKAPPA2 S.N.C. DI VACCARI ALESSANDRA E SOSSI TIZIANO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαριστικά για τζάμια και καθρέπτες, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Καθαριστικά για τζάμια και καθρέπτες, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. CANCIANI LISA

    Ιταλία

    Η εταιρεία CANCIANI LISA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, απορρυπαντικα για δερματινα ειδη, και Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MAPAT SERVIZI

    Ιταλία