• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλοία

Αποτελέσματα για

Πλοία

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. YACHT SERVICE ARY II DI KALLIES FURRER ELISABETH

    Ιταλία

  2. S&M INTERIORS SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία S&M INTERIORS SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για ξενοδοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλοία - επιπλώσεις, και Πλοία - επιπλώσεις. Έχει έδρα σε Polcenigo, Ιταλία.

  3. NAUTIMOTOR TONIUTTO DI TONIUTTO ROBERTINO & TONIUTTO RUDI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NAUTIMOTOR TONIUTTO DI TONIUTTO ROBERTINO & TONIUTTO RUDI S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική ναυπηγική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προπελες ναυτικης χρησης, και εκκεντροφοροι αξονες για ναυτικους κινητηρες. Έχει έδρα σε Marano Lagunare, Ιταλία.

  4. TOME' ROBERTO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TOME' ROBERTO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ναυπηγική, Πετρελαιοκινητήρες, Μηχανική ναυπηγική, και Πετρελαιοκινητήρες. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. TECH MARINE S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. E.N.P.F. S.N.C. DI MAURO E STEFANO DELLA NEGRA

    Ιταλία

  2. MECCANONAVALE S.R.L.

    Ιταλία

  3. C.M.P. S.R.L.

    Ιταλία

  4. AGNOLIN ROBERTO

    Ιταλία

  5. MEDISERVICE S.R.L.

    Ιταλία

  1. PETROL LAVORI S.R.L.

    Ιταλία

  2. SERVIZI NORD EST SRL

    Ιταλία

    Η SERVIZI NORD EST είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών που ειδικεύεται στον καθαρισμό και την απολύμανση, θυρωρούς και υποδοχή για δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, διακρίνεται για την υψηλή απόδοση και τη συνεργασία του. Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που εγγυώνται στον πελάτη επίτευξη συγκεκριμένων στόχων όσον αφορά την ποιότητα και το κόστος. Εμείς φροντίζουμε για τον καθαρισμό και παρασίτων, porting, μικρές επεμβάσεις συντήρησης, κάθετου καθαρισμού, θυρωρός και υποδοχή, και την κηπουρική

  1. MARILEA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARILEA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλοήγηση πλοίων, Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών, Πλοήγηση πλοίων, και Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών. Έχει έδρα σε Aquileia, Ιταλία.

  2. MARINA STELLA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARINA STELLA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλοήγηση πλοίων, Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών, Πλοήγηση πλοίων, και Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών. Έχει έδρα σε Palazzolo Dello Stella, Ιταλία.

  3. TRIPMARE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRIPMARE S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ναυτιλιακές εταιρείες - ακτοπλοϊκές γραμμές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, Πλοήγηση πλοίων, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, και Πλοήγηση πλοίων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. PORTOMARAN SOCIETA COOPERATIVA

    Ιταλία

    Η εταιρεία PORTOMARAN SOCIETA COOPERATIVA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλοήγηση πλοίων, Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών, Πλοήγηση πλοίων, και Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών. Έχει έδρα σε Marano Lagunare, Ιταλία.

  5. COMPAGNIA PORTUALE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COMPAGNIA PORTUALE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλοήγηση πλοίων, Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών, Πλοήγηση πλοίων, και Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  6. OFFICINE FRANDOLI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINE FRANDOLI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ναυπηγική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλοία - επιδιορθώσεις και συντήρηση, Σκάφη αναψυχής, Πλοία - επιδιορθώσεις και συντήρηση, και Σκάφη αναψυχής. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  7. R.S. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία R.S. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Πλοία - συσκευές και εξοπλισμοί, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, και Πλοία - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  8. CAPAN RIVER PORT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAPAN RIVER PORT S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλοία - επιδιορθώσεις και συντήρηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Κινητήρες και ανταλλακτικά, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, και Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Nogaro, Ιταλία.

  1. MARINA AZZURRA S.P.A.

    Ιταλία

  2. IMPRESA ALTO ADRIATICO S.R.L.

    Ιταλία

  3. TRIESTE MARINE TERMINAL S.P.A.

    Ιταλία

  4. MARINE EQ DI FRITSCH CARLO & C. S.A.S.

    Ιταλία

  5. CANTIERI MARINA S. GIORGIO S.P.A.

    Ιταλία

  6. REBO YACHT SERVICE S.R.L.

    Ιταλία