• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικο

Αποτελέσματα για

Πλαστικο

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. CA.METAL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CA.METAL S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιενεργά απόβλητα - υπηρεσίες απολύμανσης, Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, Γυαλί - συλλογή και ανακύκλωση, Ραδιενεργά απόβλητα - υπηρεσίες απολύμανσης, Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, και Γυαλί - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Ronchis, Ιταλία.

  2. GIEFFE VERNICIATURA DI IURI GIAN CARLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIEFFE VERNICIATURA DI IURI GIAN CARLO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και μηχανηματα για τη βαφη του ξυλου, Εγκαταστάσεις και μηχανήματα βαφής με υγρές μπογιές, εγκαταστασεις και μηχανηματα βαφης πλαστικων υλικων, και εγκαταστασεις και εξοπλισμοι βαφης. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  3. TUBISYSTEM DEL GEOM EUGENIO BOLDARINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TUBISYSTEM DEL GEOM EUGENIO BOLDARINO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. P.M.I. S.N.C. DI PADOAN LINO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία P.M.I. S.N.C. DI PADOAN LINO & C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  5. SIMPLA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMPLA SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά φίλμ και φύλλα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LP LATTONERIE S.R.L.

    Ιταλία

  2. Q.L.Z. ( S.N.C. )

    Ιταλία

  3. C.S.T. DI CAMPANERUT IGINIO

    Ιταλία

  4. TRANSACTA DI CARLO BRUNI & C. - S.N.C.

    Ιταλία

  5. BERAUD SANTINO E MARIO S.P.A.

    Ιταλία

  1. PIRKER PIERGIORGIO

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ