• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. GASPARIN GIANCARLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GASPARIN GIANCARLO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός κατεργασίας μετάλλων, μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας, Εργαλεία χειρός κατεργασίας μετάλλων, μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει έδρα σε Gonars, Ιταλία.

  2. EUROSERVICE DI POLAZZO GIOVANNI & C. S.N.C.

    Ιταλία

  3. RBM DI BATTISTUTTA ENRICO & C. S.A.S.

    Ιταλία

  4. CAMPAGNOLOSERVICE

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAMPAGNOLOSERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με κάρβουνο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακόνισμα - εργαλειομηχανές, αναρροφητηρες για εγκαταστασεις και εξοπλισμο ξυλουργειου, και Ακόνισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.

  5. S.A.M.U. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.A.M.U. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες και κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα για γεωτρήσεις, Κλειδιά - μηχανές κατασκευής, Μηχανήματα για γεωτρήσεις, και Κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TECNOSALDATURA S.R.L.

    Ιταλία

  2. NC SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

  3. SALVIN P.I. ALESSANDRO S.R.L.

    Ιταλία

  4. I.TE.R.I. DI DEAN BASSI E C. S.N.C.

    Ιταλία

  5. CAERAN S.R.L.

    Ιταλία

  1. BBTEC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BBTEC S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απόσταξη - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Απόσταξη - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  2. HOP S.R.L.

    Ιταλία

  1. ELLETI S.A.S. DI LAZZARO G. & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELLETI S.A.S. DI LAZZARO G. & C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Remanzacco, Ιταλία.

  2. GRAFICHE FILACORDA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRAFICHE FILACORDA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. 'GRAFICA GORIZIANA' S.A.S. DI PELICON EDI E CEVDEK MITJA E C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία 'GRAFICA GORIZIANA' S.A.S. DI PELICON EDI E CEVDEK MITJA E C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  4. PRODUTTORE ARTIGIANO S.R.L.

    Ιταλία

  5. TIPOGRAFIA LIGNANESE

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOGRAFIA LIGNANESE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

17 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια