• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MIDOLINI FRATELLI S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά-γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές έκτακτες, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, Υποστάτες γερανού, ανύψωσης, φορτηγα με γερανο για ανυψωση εμπορευματων, ενοικιαση γερανων για εναεριες πλατφορμες, Μεταφορές έκτακτες, φορτηγο-γερανος, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, και Υποστάτες γερανού, ανύψωσης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. TRIPMARE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRIPMARE S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ναυτιλιακές εταιρείες - ακτοπλοϊκές γραμμές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, Πλοήγηση πλοίων, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, και Πλοήγηση πλοίων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. MARILEA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARILEA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλοήγηση πλοίων, Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών, Πλοήγηση πλοίων, και Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών. Έχει έδρα σε Aquileia, Ιταλία.

  4. MARINA STELLA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARINA STELLA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλοήγηση πλοίων, Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών, Πλοήγηση πλοίων, και Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών. Έχει έδρα σε Palazzolo Dello Stella, Ιταλία.

  5. PORTOMARAN SOCIETA COOPERATIVA

    Ιταλία

    Η εταιρεία PORTOMARAN SOCIETA COOPERATIVA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλοήγηση πλοίων, Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών, Πλοήγηση πλοίων, και Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών. Έχει έδρα σε Marano Lagunare, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COMPAGNIA PORTUALE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COMPAGNIA PORTUALE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλοήγηση πλοίων, Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών, Πλοήγηση πλοίων, και Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  2. MAR - TER SPEDIZIONI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAR - TER SPEDIZIONI S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, και Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  3. SAMER & CO. SHIPPING S.R.L.

    Ιταλία

  4. TRIESTE MARINE TERMINAL S.P.A.

    Ιταλία

  5. COOPERATIVA TRIESTINA PORTABAGAGLI E FATTORINI DI PIAZZA

    Ιταλία

  1. IMPRESA ALTO ADRIATICO S.R.L.

    Ιταλία

  2. IMPRESA PORTUALE PORTO NOGARO S.R.L.

    Ιταλία

  1. MARINA AZZURRA S.P.A.

    Ιταλία