• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διεθνεις μεταφορες

Αποτελέσματα για

Διεθνεις μεταφορες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MIDOLINI FRATELLI S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά-γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές έκτακτες, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, Υποστάτες γερανού, ανύψωσης, φορτηγα με γερανο για ανυψωση εμπορευματων, ενοικιαση γερανων για εναεριες πλατφορμες, Μεταφορές έκτακτες, φορτηγο-γερανος, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, και Υποστάτες γερανού, ανύψωσης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. ENERCO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ENERCO SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές έκτακτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτελωνιστές, αποστολες διεθνως, διεθνεις μεταφορες, Εκτελωνιστές, και τελωνειακες υπηρεσιες. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  3. INTERPORTO DI TRIESTE SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Το Κέντρο εφοδιαστικής της Τεργέστης, στο Monrupino (TS), είναι σε θέση να καλύψει τις διάφορες ανάγκες του διεθνούς εμπορίου και των φορέων μεταφορών. Οι περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι σε υπηρεσίες, χωρισμένοι σε δημόσιες διοικήσεις και 40 οίκους αποστολών, μεταφοράς και υποστήριξης, είναι σε θέση να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες του διεθνούς εμπορίου και των μεταφορών.

  4. INTERPORTO DI TRIESTE - FERNETTI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Interporto παρέχει υποδομές αφιερωμένες στη διοικητική μέριμνα μεταφορτώσεων, και βρίσκεται στο Fernetti, στα σύνορα της Ιταλίας με τη Σλοβενία. Η τοποθεσία αποτελεί έναν στρατηγικό κόμβο για τις οδικές μεταφορές ανάμεσα στις αγορές της Κεντρο-Ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Παρέχει σύγχρονες υποδομές και καινοτόμες υπηρεσίες στις εθνικές και διεθνείς εταιρείες μεταφορών, ενώ λειτουργεί, επίσης, ως ένας παραλιμένιος τερματικός σταθμός που εξυπηρετεί το λιμάνι της Τεργέστης, της Μονφαλκόνε και του Κόπερ.

  5. FORMARO SPEDIZIONI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORMARO SPEDIZIONI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. 'EUROEXPRESS' DI MIKLUS MARCO & C. - S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία 'EUROEXPRESS' DI MIKLUS MARCO & C. - S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποστολές διεθνώς, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Αποστολές διεθνώς. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  2. ALISPED - S. A R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALISPED - S. A R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. C L D S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C L D S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  4. PUMPKIN DI ZUCCA GELMINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PUMPKIN DI ZUCCA GELMINO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποστολές διεθνώς, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Αποστολές διεθνώς. Έχει έδρα σε Cervignano Del Friuli, Ιταλία.

  5. ERREFFE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ERREFFE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποστολές διεθνώς, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Αποστολές διεθνώς. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. PAGNUTTI MARCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PAGNUTTI MARCO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποστολές διεθνώς, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Αποστολές διεθνώς. Έχει έδρα σε Tarvisio, Ιταλία.

  2. ALESSANDRO BILLITZ SUCCESSORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALESSANDRO BILLITZ SUCCESSORI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. GENERALSPED S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GENERALSPED S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  2. MAR - TER SPEDIZIONI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAR - TER SPEDIZIONI S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, και Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  3. KORMAN ITALIA S.P.A.

    Ιταλία

  4. ERREGI S.R.L.

    Ιταλία

  5. VENETA LOMBARDA S.R.L.

    Ιταλία

  6. PARSIMPEX SPEDIZIONI INTERNAZIONALI S.R.L.

    Ιταλία

  7. VIDALE NORDEST S.R.L.

    Ιταλία

  8. NOGAROSPED S.R.L.

    Ιταλία

  1. TERMINAL FRUTTA TRIESTE S.P.A.

    Ιταλία

  2. BOLTAS GMBH SPEDITION UND HANDEL S.R.L.

    Ιταλία

  3. CESPED S.P.A.

    Ιταλία

  4. BEVAGNA S.R.L.

    Ιταλία

  5. AUTONOLEGGIO CON CONDUCENTE TRIESTE CHAUFFEURED SERVICE

    Ιταλία

    Η T.C.S. προσφέρει ιδανικές και άνετες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις σας στην ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό. Η εταιρεία παρέχει και εγγυάται υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από / προς τα αεροδρόμια, μεταφορά προς σεμινάρια, εκθέσεις και άλλες εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις. Η T.C.S. έχει αναπτύξει επίσης υπηρεσία μεταφοράς για δείπνα, πάρτι, βραδιές σε κλαμπ, καθώς και υπηρεσία μεταφοράς με τις συνιστώμενες τουριστικές διαδρομές ή κατόπιν αιτήσεως, όλα με υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό στη διάθεσή σας.

  6. SARTORI ODILO SRL - ONORANZE FUNEBRI

    Ιταλία

    Υπηρεσίες γραφείου τελετών στο εσωτερικό και διεθνώς. Η επιχείρησή μας οργανώνει την επικήδεια τελετή και τη μεταφορά της σορού από τον τόπο αποδημίας έως τον ζητούμενο προορισμό, είτε τοπικά, είτε στη χώρα, είτε διεθνώς, χρησιμοποιώντας τα δικά της οχήματα και το δικό της καταρτισμένο προσωπικό ή, εφόσον είναι απαραίτητο, διοργανώνοντας τις αεροπορικές μεταφορές. Η Odilo Sartori s.a.s. διαθέτει όλες τις εξουσιοδοτήσεις που προβλέπονται από την τοπική και διεθνή νομοθεσία.

  7. ROIATTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROIATTI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς μετακομίσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροπορικές μεταφορές, Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων, Αεροπορικές μεταφορές, και Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  8. GORIZIANA S.R.L.

    Ιταλία

  9. GOKBORA TRASPORTI INTERNAZIONALI E COMM.ESTERO S.R.L.

    Ιταλία

  10. GENERAL MOVING DI MORINELLI MARCO & C

    Ιταλία

    Η εταιρεία GENERAL MOVING DI MORINELLI MARCO & C, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς μετακομίσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορά εμπορευμάτων, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Μεταφορά εμπορευμάτων, και Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει έδρα σε Brugnera, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν