• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αεροδρόμια

Αποτελέσματα για

Αεροδρόμια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. AUTOSYSTEM SOCIETA' DI SERVIZI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTOSYSTEM SOCIETA' DI SERVIZI S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροδρόμια, Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό, Αεροδρόμια, και Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  2. NOLEGGIO CON CONDUCENTE DI BIAGINI G.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOLEGGIO CON CONDUCENTE DI BIAGINI G., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αεροδρομια και αερολιμενικες υπηρεσιες, συμβουλοι σε φορολογικα θεματα, και διοργανωση ομαδικων ταξιδιων. Έχει έδρα σε Cormons, Ιταλία.

  3. AUTONOLEGGIO CON CONDUCENTE TRIESTE CHAUFFEURED SERVICE

    Ιταλία

    Η T.C.S. προσφέρει ιδανικές και άνετες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις σας στην ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό. Η εταιρεία παρέχει και εγγυάται υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από / προς τα αεροδρόμια, μεταφορά προς σεμινάρια, εκθέσεις και άλλες εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις. Η T.C.S. έχει αναπτύξει επίσης υπηρεσία μεταφοράς για δείπνα, πάρτι, βραδιές σε κλαμπ, καθώς και υπηρεσία μεταφοράς με τις συνιστώμενες τουριστικές διαδρομές ή κατόπιν αιτήσεως, όλα με υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό στη διάθεσή σας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αεροδρόμια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ