• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οινοπνευματωδες ποτο

Αποτελέσματα για

Οινοπνευματωδες ποτο

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. MAXI MILIAN SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAXI MILIAN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τζιν (ποτο), αποσταγματα, και αρκευθος. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. DISTILLERIA DOMENICO PAGURA DI LINDO PAGURA E C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DISTILLERIA DOMENICO PAGURA DI LINDO PAGURA E C. S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστάγματα, αποστακτηρια, και Αποστάγματα. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  3. CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA

    Ιταλία

    Η εταιρεία CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, γλυκά για απεριτίφ, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, γλυκά για απεριτίφ, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Cormons (Go), Ιταλία.

  4. LIQUORERIA FRIULANA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIQUORERIA FRIULANA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηλίτης και απίτης, Αποστάγματα, Μηλίτης και απίτης, και Αποστάγματα. Έχει έδρα σε Spilimbergo, Ιταλία.

  5. AZIENDA AGRICOLA VISINTINI

    Ιταλία

    Η εταιρεία AZIENDA AGRICOLA VISINTINI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Corno Di Rosazzo (UD), Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DISTILLERIA AQUILEIA S.R.L.

    Ιταλία

  2. ANTICA DISTILLERIA DRIUSSI

    Ιταλία

  3. NONINO DISTILLATORI S.R.L.

    Ιταλία

  4. NONINO DISTILLATORI S.P.A.

    Ιταλία

  5. DOMENIS 1898 S.R.L.

    Ιταλία

  1. COLLAVOLPE DI VOLPE DOMENICO

    Ιταλία

  2. LIQUORIFICIO ITALIA S.P.A.

    Ιταλία