• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξύλινες καρέκλες

Αποτελέσματα για

Ξύλινες καρέκλες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. FAGGIANI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Faggiani είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία του μασίφ ξύλου και της επικολλητής ξυλείας, κυρίως την οξιά. Κυρίως, κατασκευάζουμε ξύλινα στοιχεία για καθίσματα γραφείου, δικής μας έμπνευσης ή με βάσει σχεδίου από τον πελάτη, για καθίσματα από επικολλητή οξιά για συλλόγους καθώς και για πλαίσια και στοιχεία καρεκλών για λογαριασμό τρίτων.

  2. GIEMME SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIEMME SRL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινες καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τραπεζια, και ξυλινες καρεκλες. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  3. PI.DI. S R L

    Ιταλία

    Η εταιρεία PI.DI. S R L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες καρέκλες, σκαμνια, Ξύλινες καρέκλες, και κουτιά για κρασί. Έχει έδρα σε Premariacco, Ιταλία.

  4. LIMM DI BETTUCCI MARA BETTUCCI ILARIA & C. S.A.S.

    Ιταλία

  5. EUROPAN S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LANCER S.R.L.

    Ιταλία

  2. ARRMET S.R.L.

    Ιταλία

  3. UNIFORMA S.R.L.

    Ιταλία

  4. MODONUTTI S.R.L.

    Ιταλία

  5. LEVEL DI CAMPANELLA SERGIO

    Ιταλία

  1. BATTILANA VANNI & C. S.A.S.

    Ιταλία

  2. BOL.CAM SEDIE DI BOLZICCO ANDREA E CAMPANELLA SAMUELE S.N.C.

    Ιταλία

  1. FABRIS LUIGINO S.R.L.

    Ιταλία

  2. ACCENTO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ACCENTO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  3. LUO SEDIE DI LUO TIAN JING

    Ιταλία

  4. PASSONI GIULIANO

    Ιταλία

  5. EUROPEA DI COSTANTINO MEDEOSSI & C. S.A.S.

    Ιταλία

  6. C.R.T. VERNICIAUTRA S.R.L.

    Ιταλία

  7. SIRA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIRA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  8. PIZZUTTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία PIZZUTTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  1. PROMISE S.R.L.

    Ιταλία

  2. F3 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F3 S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε San Vito Al Torre, Ιταλία.

  3. INTERIOR BELTRAMINI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INTERIOR BELTRAMINI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  4. MIDJ S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MIDJ S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Cordovado, Ιταλία.

  5. MOCCHIUTTI S.A.S. DI FABRIZIO E CRISTIANO MOCCHIUTTI & C.

    Ιταλία

  6. F.E.M. S.R.L.

    Ιταλία

  7. MALINA S.P.A.

    Ιταλία

  8. MOSCHIONE RENZO S.N.C.

    Ιταλία

  9. PIZZAMIGLIO GRAZIANO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PIZZAMIGLIO GRAZIANO & C. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  10. BOSCO PIETRO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BOSCO PIETRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν