• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • νεκροφόρες

Αποτελέσματα για

Νεκροφόρες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ONORANZE FUNEBRI NARDUZZI S.A.S. DI NARDUZZI GUIDO & C.

    Ιταλία

    Γραφείο τελετών Onoranze Funebri Narduzzi, μεταφορά σορού στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, άδεια κυκλοφορίας νεκροφόρας, υπηρεσίες αποτέφρωσης, ενταφιασμού και εργασίες κοιμητηρίου. Δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και πολλές γενιές, η επιχείρηση εγγυάται μια εξατομικευμένη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Η Onoranze Funebri Narduzzi σας βοηθά σε όλες τις διοικητικές σας διαδικασίες και στην διοργάνωση μια προσεγμένης σε όλες τις λεπτομέρειες επιτύμβια υπηρεσία, σε συμφωνία με την οικογένεια, με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και τιμών.

  2. ONORANZE FUNEBRI CIVIDALESI DI VANONE NICOLA & C. SNC

    Ιταλία

    Η Onoranze Funebri Cividalesi έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των υπηρεσιών για οργάνωση και διαχείριση κηδειών. Η Onoranze Funebri Cividalesi προσφέρει συνεργασία με σοβαρό και ειδικευμένο προσωπικό για την προετοιμασία και τη μεταφορά του νεκρού. Ο οργανισμός οργάνωσης τελετών αναλαμβάνει μεταφορά του αποθανόντος στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

  3. POMPE FUNEBRI RUGO

    Ιταλία

    Το γραφείο κηδειών Rugo με έδρα στο San Daniele del Friuli, στην επαρχία του Ουντίνο, προσφέρει υπηρεσίες τελετών καθώς και όλες τις σχετικές υπηρεσίες. Το γραφείο κηδειών RUGO αναλαμβάνει την μεταφορά της σορού στην Ιταλία και το εξωτερικό, με ανάληψη όλων των τυπικών διαδικασιών, ακόμα και το διαβατήριο για μεταφορά στο εξωτερικό.

  4. POMPE FUNEBRI MARIN SRL

    Ιταλία

    Εδώ και πολλά χρόνια το Γραφείο Κηδειών Marin srl στο Grado προτείνει υπηρεσίες για τη διαρρύθμιση ταφικών θαλάμων, ποικιλίες σε ξύλινες κάσες, κηροπήγια, τεφροδόχοι, πλάκες, νεκρολογίες, κηδευτικές υπηρεσίες, απομάκρυνση και προετοιμασία σορών, δατυπώσεις, ανακοινώσεις. Ένστολο προσωπικό.

  5. PREMIATA IMPRESA REMIGIO PRESCHERN SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία PREMIATA IMPRESA REMIGIO PRESCHERN SAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νεκροφόρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη ταφου, αξεσουαρ απο μπρουτζο, ανοικτα ολο το 24ωρο, και διαρρυθμισεις νεκροθαλαμων. Έχει έδρα σε Gradisca D'isonzo, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. O.F. MANSUTTI TRICESIMO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία O.F. MANSUTTI TRICESIMO SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νεκροφόρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιτυμβιες πλακες, αδειες ταφης, ανοιχτα τις αργιες, και ανοιχτα τον αυγουστο. Έχει έδρα σε Tricesimo, Ιταλία.

  2. ONORANZE FUNEBRI GIULIANO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ONORANZE FUNEBRI GIULIANO SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νεκροφόρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες γραφειου τελετων, και κηδειες. Έχει έδρα σε Gemona Del Friuli, Ιταλία.

  3. ONORANZE FUNEBRI MANSUTTI SRL

    Ιταλία

    Το γραφείο κηδειών Mansutti, χάρη στην ισχυρή εμπειρία της πάνω από τριάντα χρόνια και ένα εξειδικευμένο προσωπικό είναι σε θέση να παρεμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμα και την πιο ευαίσθητη. Επείγοντα περιστατικά όλο το 24ωρο. Ταφόπετρες και επιτάφια μνημεία και ταφόπετρες. Αναλαμβάνουμε όλες τις διατυπώσεις, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών προς την περιουσία και τις επιχειρήσεις στο νεκροταφείο.

  4. SARTORI ODILO SRL - ONORANZE FUNEBRI

    Ιταλία

    Υπηρεσίες γραφείου τελετών στο εσωτερικό και διεθνώς. Η επιχείρησή μας οργανώνει την επικήδεια τελετή και τη μεταφορά της σορού από τον τόπο αποδημίας έως τον ζητούμενο προορισμό, είτε τοπικά, είτε στη χώρα, είτε διεθνώς, χρησιμοποιώντας τα δικά της οχήματα και το δικό της καταρτισμένο προσωπικό ή, εφόσον είναι απαραίτητο, διοργανώνοντας τις αεροπορικές μεταφορές. Η Odilo Sartori s.a.s. διαθέτει όλες τις εξουσιοδοτήσεις που προβλέπονται από την τοπική και διεθνή νομοθεσία.

  5. LA PERLA SERVIZI FUNEBRI

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA PERLA SERVIZI FUNEBRI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασθενοφόρα και νεκροφόρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διοργανωση κηδειων, κηδειες, κιβωτια για οστα και τεφρα δουλεμενα στο χερι, και οργανωση κηδειων. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

  1. CIVIDAL MARMI DEI F.LLI PIENIZ LUCA, MARCO E C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CIVIDAL MARMI DEI F.LLI PIENIZ LUCA, MARCO E C. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ασθενοφόρα και νεκροφόρες, Μάρμαρα, Ασθενοφόρα και νεκροφόρες, και Μάρμαρα. Έχει έδρα σε Remanzacco, Ιταλία.