• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα και εξοπλισμοι εκτυπωσεων

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα και εξοπλισμοι εκτυπωσεων

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. VERTEK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VERTEK S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  2. 'GRAFICA GORIZIANA' S.A.S. DI PELICON EDI E CEVDEK MITJA E C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία 'GRAFICA GORIZIANA' S.A.S. DI PELICON EDI E CEVDEK MITJA E C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  3. TIPOGRAFIA LIGNANESE

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOGRAFIA LIGNANESE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  4. GRAFICHE FILACORDA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRAFICHE FILACORDA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. ELLETI S.A.S. DI LAZZARO G. & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELLETI S.A.S. DI LAZZARO G. & C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Remanzacco, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TIPOGRAFIA SUCC. MENINI

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOGRAFIA SUCC. MENINI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Spilimbergo, Ιταλία.

  2. ITALCOPY

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITALCOPY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. EMME EMME DI CETIN MASSIMO

    Ιταλία

    Η εταιρεία EMME EMME DI CETIN MASSIMO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. B.B.DI BANDI CINZIA & C. S.N.C.

    Ιταλία

  5. MULTIDEA

    Ιταλία

  1. GRAPHICS INTERNATIONAL

    Ιταλία

  2. TEXTILE SERVICE INTERNATIONAL T. & I.SRL

    Ιταλία

  1. RI.TE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RI.TE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Στριπτήρια, νηματουργία - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, και Στριπτήρια, νηματουργία - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Aviano, Ιταλία.

  2. SAVIO MACCHINE TESSILI

    Ιταλία

  3. EMPLE S.R.L.S.

    Ιταλία

  4. TECHNICA S.A.S. DI DARIO BIASOTTO & C.

    Ιταλία

  5. ITELAN S.A.S. DI SERGIO TELAN & C.

    Ιταλία

  6. VISUAL STUDIO DI ZANUS PERELDA CLAUDIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  7. LIVINGSTONE PAINT FACTORY S.R.L.

    Ιταλία

  8. AVENIR S.N.C. DI BATTISTON ALDO & C.

    Ιταλία

  1. AIDIA S.N.C. DI SAVIO STEFANO ARMANDO C.

    Ιταλία

  2. GK DESIGN DI GIORGIO KOBAL

    Ιταλία

  3. ALTREMENTI S.N.C. DI BARILE FEDERICO & PAVON GIMMY

    Ιταλία

  4. ENTER DI BROCHETTA ANDREA ( S.N.C. )

    Ιταλία

  5. TECNOART ARTI GRAFICHE S.A.S. DI LONGO LUCA & C.

    Ιταλία

  6. PUBLIGRAF

    Ιταλία

  7. CESCUTTI ERIKA

    Ιταλία

  8. DREOSSI & C. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DREOSSI & C. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Σήμανση- διάφορα προϊόντα, Εκτύπωση, και Σήμανση- διάφορα προϊόντα. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  9. PUBLICAD DI ERMANNO BASSO E AMERIGO DORBOLO' S.N.C.

    Ιταλία

  10. COPISTERIA S.O.S DI MEAZZO SIMONE

    Ιταλία

    Η εταιρεία COPISTERIA S.O.S DI MEAZZO SIMONE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση - ηλιοτυπία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψηφιακες εκτυπωσεις, και εκτυπωση με φωτοαντιγραφικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Latisana, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα και εξοπλισμοι εκτυπωσεων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

51 Επιχειρήσεις

Kατηγορια