• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανες συσκευασιας

Αποτελέσματα για

Μηχανες συσκευασιας

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. SMC VERPACKUNGSMASCHINEN DI DE BORTOLI ALESSANDRO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SMC VERPACKUNGSMASCHINEN DI DE BORTOLI ALESSANDRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει έδρα σε Tricesimo (ud), Ιταλία.

  2. BORTOLIN KEMO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BORTOLIN KEMO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πωματιστικες μηχανες φιαλων για τον τομεα της συσκευασιας, και μηχανες τοποθετησης σε κιβωτια για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  3. BERTOSSI EZIO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BERTOSSI EZIO & C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες επί παραγγελία, Συρραπτικές, καρφωτικές μηχανές για συσκευασίες, Συσκευασίες επί παραγγελία, και Συρραπτικές, καρφωτικές μηχανές για συσκευασίες. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  4. ENGEN MECCANICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ENGEN MECCANICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα εφαρμογης ταινιοελασματων για τον τομεα της συσκευασιας, και μηχανες τυλιγματος για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  5. STEFANI GIANNI S.N.C. DI STEFANI MATTEO E ROBERTO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STEFANI GIANNI S.N.C. DI STEFANI MATTEO E ROBERTO & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρραπτικές, καρφωτικές μηχανές για συσκευασίες. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. B.R.A. S.A.S. DI BATTISTIN ALFREDO & C.

    Ιταλία

  2. EMMEBI S.R.L.

    Ιταλία