• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μητρες χυτευσης

Αποτελέσματα για

Μητρες χυτευσης

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. MODELLERIA C.M.F.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MODELLERIA C.M.F., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, και Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Pravisdomini, Ιταλία.

  2. MODELLERIA ZORZENON DI ENRICO E MASSIMO ZORZENON S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MODELLERIA ZORZENON DI ENRICO E MASSIMO ZORZENON S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, επιπλωση, και Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Farra D'Isonzo, Ιταλία.

  3. 3 MC S.R.L.

    Ιταλία

  4. C.M.O. SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η επιχείρηση C.M.O κατασκευάζει μήτρες υπό πίεση ελαφρών κραμάτων κυρίως στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών. Ιδρύθηκε στη δεκαετία του 80', έχει καθιερωθεί με επιτυχία στην ευρωπαϊκή αγορά επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στη συνεχή και σοβαρή δέσμευση, δυναμική δομή και την τεχνολογία της.

  5. GENERAL SERVICE TRIESTE S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SAVIOTEC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAVIOTEC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλουπια για πλαστικα υλικα, χυτευση θερμοπλαστικων υλων, και καλουπια για θερμοσκληρυντικα υλικα. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.