• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια

Αποτελέσματα για

Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. TRASPORTI MANZANESI S.R.L. - SOCIETA' UNIPERSONALE

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRASPORTI MANZANESI S.R.L. - SOCIETA' UNIPERSONALE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  2. FORMARO SPEDIZIONI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORMARO SPEDIZIONI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. T.D.S. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία T.D.S. S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. ACCESS WORLD ( ITALY ) S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ACCESS WORLD ( ITALY ) S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. C.M. TRASPORTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.M. TRASPORTI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Ανύψωση - εξοπλισμός, και Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SANTAROSSA TRASPORTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANTAROSSA TRASPORTI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Ανύψωση - εξοπλισμός, και Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. VITAL

    Ιταλία

    Η εταιρεία VITAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε San Dorligo Della Valle-Dolina, Ιταλία.

  3. IDROSPURGHI DELLA PIETRA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IDROSPURGHI DELLA PIETRA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, και Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει έδρα σε Tolmezzo, Ιταλία.

  4. TRANS COOP

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRANS COOP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. OCEAN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OCEAN S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. LOGISTICA PORTUALE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LOGISTICA PORTUALE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. PUGLIESE FRANCESCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PUGLIESE FRANCESCO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. MOVEST S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MOVEST S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Cervignano Del Friuli, Ιταλία.

  2. TOSORATTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TOSORATTI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Ανύψωση - εξοπλισμός, και Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. CAR - EXPRESS

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAR - EXPRESS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  4. MAC. MAR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAC. MAR S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  5. ALESSANDRO BILLITZ SUCCESSORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALESSANDRO BILLITZ SUCCESSORI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  6. C L D S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C L D S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  7. SANTANDREA TERMINALI SPECIALIZZATI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANTANDREA TERMINALI SPECIALIZZATI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  8. B. PACORINI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία B. PACORINI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. GENERALSPED S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GENERALSPED S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  2. LOVATO GIUSEPPE

    Ιταλία

    Η εταιρεία LOVATO GIUSEPPE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. ME.CAR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ME.CAR S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Villesse, Ιταλία.

  4. MAR - TER SPEDIZIONI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAR - TER SPEDIZIONI S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, και Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  5. CR SERVIZI DI RAGUSA RAFFFAELE E C S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CR SERVIZI DI RAGUSA RAFFFAELE E C S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  6. TERTRANS S.R.L.

    Ιταλία

  7. SPEDIFRIULI S.R.L.

    Ιταλία

  8. GB SERVICE DI GRILY BOGDAN

    Ιταλία

  9. SITESPED

    Ιταλία

  10. VIGILANZA DELLA MARCA TREVIGIANA S.R.L.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

110 Επιχειρήσεις