• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταλλικά έπιπλα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά έπιπλα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. BRESCANCIN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BRESCANCIN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά ερμάρια, μεταλλικα συστηματα ραφιων για καταστηματα, και συστηματα ραφιων. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  2. FANTIN SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία FANTIN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα επιπλα γραφειου, και μεταλλικα επιπλα για αρχειοθηκες. Έχει έδρα σε Bannia Di Fiume Veneto, Ιταλία.

  3. FOSAM S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOSAM S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, καρεκλες γραφειου, και Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  4. METALSED

    Ιταλία

    Η εταιρεία METALSED, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα για εργαστήρια, συγκολληση με αντισταση, και Έπιπλα για εργαστήρια. Έχει έδρα σε Premariacco, Ιταλία.

  5. FORNASARI BARBARA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORNASARI BARBARA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Doberdo' Del Lago, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ILCAP S.R.L.

    Ιταλία

  2. METALCOMP DUE S.R.L.

    Ιταλία