• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεμβρανη

Αποτελέσματα για

Μεμβρανη

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. L'ASTRO

    Ιταλία

    Η εταιρεία L'ASTRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιτρώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινες μεμβράνες, Είδη πολυτελείας, Γυάλινες μεμβράνες, Κοσμήματα Swarovski, και επιπλωσεις για γιοτ πολυτελειας. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  2. VETRI AUTO FRIULI

    Ιταλία

    Η εταιρεία VETRI AUTO FRIULI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις οχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντικατασταση παρμπριζ, αδιαφανεια τζαμιων, αντικατασταση κρυσταλλων αυτοκινουμενων οχηματων, και μεμβρανες συσκοτισης για κρυσταλλα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. SCHERMOGLASS - PELLICOLE E DECORAZIONI PER VETRI

    Ιταλία

    Η εταιρεία SCHERMOGLASS - PELLICOLE E DECORAZIONI PER VETRI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακές μεμβράνες. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  4. ASTECNICA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ASTECNICA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. RF COMPRESSORI DI ROSSI FURIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία RF COMPRESSORI DI ROSSI FURIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Συμπιεστές μεμβράνης, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Συμπιεστές μεμβράνης. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PIN TIZIANO FORNITURE S.R.L.

    Ιταλία

  2. IL COMPRESSORE DI DE GIACINTO PAOLO E GIORGIO ( S.N.C. )

    Ιταλία

  3. B.A.T.M.A.C. S.N.C. DI BELTRAME & MEROTTA

    Ιταλία

  4. BIMAC S.R.L.

    Ιταλία

  5. EMMEBI S.R.L.

    Ιταλία