• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες

Αποτελέσματα για

Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. M.M. GRIGLIATI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    H M.M. λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια στον τομέα της υαλορητίνης PRFV (πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα), παράγοντας υψηλής ποιότητας καφασωτά, προφίλ και σύνθετες κατασκευές. Οι εγγενείς ιδιότητες των PRFV (κυρίως η ανθεκτικότητα στην διάβρωση, χωρίς μαγνητισμό, η ηλεκτρική μόνωση και η έλλειψη συντήρησης) επιτρέπουν πολλαπλές χρήσεις. Πιστοποίηση ISO 9001: 2015 Bureau Veritas.

  2. DBG DEI F.LLI DE BIASI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DBG DEI F.LLI DE BIASI S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, Πλαίσια και κουφώματα, Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Πλαίσια και κουφώματα. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  3. BARICH

    Ιταλία

    Η εταιρεία BARICH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκαλωσιές και σκάλες, Σκάλες και κιγκλιδώματα, Σκαλωσιές και σκάλες, και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. BORCHIA MARMI DEI F.LLI BORCHIA GIULIANO E MASSIMO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BORCHIA MARMI DEI F.LLI BORCHIA GIULIANO E MASSIMO & C. S.N.C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκαλωσιές και σκάλες, Σκάλες και κιγκλιδώματα, Σκαλωσιές και σκάλες, και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Cercivento, Ιταλία.

  5. ZETAESSE S.N.C. DI ZOLDAN MAURIZIO E SPAGNOL LORIS

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SALIS GIOVANNI

    Ιταλία