• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κουβέρτες- καλύμματα και παπλώματα

Αποτελέσματα για

Κουβέρτες- καλύμματα και παπλώματα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. BATTIFLEX

    Ιταλία

    Η εταιρεία BATTIFLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Σομιέδες, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, και Σομιέδες. Έχει έδρα σε Spilimbergo, Ιταλία.

  2. I - BEDDING S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία I - BEDDING S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Στρώματα, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, και Στρώματα. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  3. DOMOVIP ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DOMOVIP ITALIA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική τηλεπαρακολούθηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, και Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  4. TELLINI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TELLINI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λευκά είδη, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Λευκά είδη, και Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. ROMANIN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROMANIN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Ανδρικά ενδύματα, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BLU NOTTE

    Ιταλία

  2. Z.&C. ARREDAMENTI S.N.C.

    Ιταλία

  3. JESURUM S.R.L.

    Ιταλία

  4. TEXGIULIA

    Ιταλία

  5. MUM S.R.L.

    Ιταλία