• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κονσερβοποιημένα ψάρια- θαλασσινά και σαλιγκάρια

Αποτελέσματα για

Κονσερβοποιημένα ψάρια- θαλασσινά και σαλιγκάρια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. FRIULTROTA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULTROTA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  2. LYSI ITALY S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LYSI ITALY S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  3. FRIULITTICA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULITTICA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, Ψάρια, και Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  4. FRIULPESCA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULPESCA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, Ψάρια, και Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει έδρα σε Carlino, Ιταλία.

  5. O.P. DELLA PESCA

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SARDAMAR S.R.L.

    Ιταλία

  2. PRONTOPESCA DI MIZZAN CORRADO

    Ιταλία

  3. FRIGO NORD 1 S.R.L.

    Ιταλία

  4. ITTIMAR DI TREVISINI LORENO

    Ιταλία

  5. RICCIOTTI BULLO S.A.S.

    Ιταλία