• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. AGROMECCANICA

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGROMECCANICA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  2. MATTIONI SEVERINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MATTIONI SEVERINO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cassacco, Ιταλία.

  3. BESTPRATO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BESTPRATO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι για βοσκοτοπια, και Εδαφοβελτιωτικά και λιπάσματα. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  4. FIORETTO RENATO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIORETTO RENATO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Μπισκότα και κουλουράκια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, και Μπισκότα και κουλουράκια. Έχει έδρα σε San Canzian D'isonzo, Ιταλία.

  5. CHERUBIN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CHERUBIN S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κλαδευτικά μηχανήματα, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κλαδευτικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε San Martino Al Tagliamento, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AIFA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AIFA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κλαδευτικά μηχανήματα, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κλαδευτικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  2. FLORTEC S.R.L.

    Ιταλία

  3. NEVI PIETRO

    Ιταλία

  4. STAR FLOWER DI NOCCHIERI STELLA

    Ιταλία

  5. F.B.C. S.A.S. DI FRATI OMAR & C.

    Ιταλία

  1. DAFNE DI PASCOLINI MASSIMO

    Ιταλία

  2. BARISON ANDREA

    Ιταλία

  1. KORYL S.R.L.

    Ιταλία

  2. BINUTTI S.R.L.

    Ιταλία