• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κατεψυγμενα προιοντα ζαχαροπλαστικης

Αποτελέσματα για

Κατεψυγμενα προιοντα ζαχαροπλαστικης

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. GIULIA GEL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIULIA GEL S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παγωτά και γρανίτες, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Παγωτά και γρανίτες, και Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε San Dorligo Della Valle-Dolina, Ιταλία.

  2. GOBBO LUIGI & C. ( S.N.C. )

    Ιταλία

    Η εταιρεία GOBBO LUIGI & C. ( S.N.C. ), και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  3. RONCADIN S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RONCADIN S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Meduno, Ιταλία.

  4. GIULY S.N.C. DI GARDIN FLAVIO&GIGANTE MARIA LUISA

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIULY S.N.C. DI GARDIN FLAVIO&GIGANTE MARIA LUISA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα και κουλουράκια, Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα και κουλουράκια, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Gonars, Ιταλία.

  5. BOARO ROMANO S.N.C.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TAMBURIN DOMENICO E FIGLI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TAMBURIN DOMENICO E FIGLI S.N.C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα και κουλουράκια, Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα και κουλουράκια, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  2. PASTICCERIA CAFFETTERIA BONJOUR DI VENIER VANESSA

    Ιταλία

  3. I DOLCI DI IRMA DI GELBMANN MONICA

    Ιταλία

  4. L'OASI DEL DOLCE

    Ιταλία

  5. BIZ PANIFICIO PASTICCERIA S.N.C. DI BIZ GIOVANNI C.

    Ιταλία

  1. GUBANA CEDARMAS DI BLASUTIG DENNIS

    Ιταλία

    Η εταιρεία GUBANA CEDARMAS DI BLASUTIG DENNIS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα και κουλουράκια, Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα και κουλουράκια, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Pulfero, Ιταλία.

  2. PASTICCERIA DEI F LLI BANO ANDREA E ALESSANDRO S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PASTICCERIA DEI F LLI BANO ANDREA E ALESSANDRO S.N.C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα και κουλουράκια, Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα και κουλουράκια, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Tolmezzo, Ιταλία.

  1. MARTINIG S.A.S. DI DEL FABRO DELIS & C.

    Ιταλία

  2. CITRON GIUSEPPE E VICENZI ANTONIETTA S.N.C.

    Ιταλία

  3. AL BOM BOM S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AL BOM BOM S.N.C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα και κουλουράκια, Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα και κουλουράκια, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε San Dorligo Della Valle-Dolina, Ιταλία.

  4. REGAZZOLA ROSSANA ANNA MARIA

    Ιταλία

  5. PINTAUDI S.R.L.U.

    Ιταλία

  6. PASTICCERIA SONIA DI GRIDELLI MAURO

    Ιταλία

  7. RIZZO S.R.L.

    Ιταλία

  8. LE MILLE DOLCEZZE DI STEPPICH ROBERTA

    Ιταλία

  1. DALL'AVA DELI S.R.L.

    Ιταλία

  2. PASTICCERIA DE GIORGIO GILBERTO & C. ( S.N.C. )

    Ιταλία

  3. PASTICCERIA FIERRO

    Ιταλία

  4. PASTICCERIA CORBATTO S.N.C.

    Ιταλία

  5. PASTICCERIA ARTIGIANALE DI GALLETTO & CASASOLA S.N.C.

    Ιταλία