• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φωτισμος

Αποτελέσματα για

Φωτισμος

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ELETTROIMPIANTI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η ELETTROIMPIANTI παράγει η ίδια και εμπορεύεται συσκευές φωτισμού για τον τομέα της επίπλωσης, είτε πρόκειται για την κουζίνα, το καθιστικό, το δωμάτιο ή ακόμα το μπάνιο. Η επιχείρηση μας διαθέτει πιστοποίηση κατά CSQ σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001: 2008 που εξασφαλίζει στον πελάτη την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων. Η ELETTROIMPIANTI προσφέρει τη δυνατότητα ανάπτυξης μιας ιδέας με τον πελάτη και να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο έργο σύμφωνα με τις ανάγκες του.

  2. DOMUS LINE S.R.L.

    Ιταλία

  3. LAMPAS SYSTEM S.R.L.

    Ιταλία

  4. TECHNOBRIGHT S.R.L.

    Ιταλία

  5. IDEA SOLUZIONI DI LIANI STEFANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία IDEA SOLUZIONI DI LIANI STEFANO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμοι φωτισμου για εσωτερικους χωρους, χαλυβδοταινιες ελατηριων, και καρεκλες. Έχει έδρα σε Polcenigo, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. REALCABLE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία REALCABLE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές καλωδιώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλωδια για κιβωτια ηλεκτρικων πινακων, οικιακός φωτισμός LED, και LED αστικού φωτισμού. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. STREET LIGHTING INTERNATIONAL - SLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία STREET LIGHTING INTERNATIONAL - SLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαμπες εξοικονομησης ενεργειας. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  3. RETIAX SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία RETIAX SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται εγκαταστασεις βιομηχανικου και αστικου φωτισμου καθως και φωτισμου για περιπτερα, και ενοικιαση και συναρμολογηση εγκαταστασεων φωτισμου. Έχει έδρα σε Arzene, Ιταλία.

  4. KIMERA TECHNOLOGIESSRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία KIMERA TECHNOLOGIESSRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοδίοδοι LED. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρυφός φωτισμός LED, και εξοικονομηση ενεργειας. Έχει έδρα σε Tolmezzo, Ιταλία.

  5. 3E DI DEL PIN FAUSTO E FRANCESCO S.N.C.

    Ιταλία

  1. -

    Ιταλία