• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τραπέζια και καρέκλες για οργανισμούς

Αποτελέσματα για

Τραπέζια και καρέκλες για οργανισμούς

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FAGGIANI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Faggiani είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία του μασίφ ξύλου και της επικολλητής ξυλείας, κυρίως την οξιά. Κυρίως, κατασκευάζουμε ξύλινα στοιχεία για καθίσματα γραφείου, δικής μας έμπνευσης ή με βάσει σχεδίου από τον πελάτη, για καθίσματα από επικολλητή οξιά για συλλόγους καθώς και για πλαίσια και στοιχεία καρεκλών για λογαριασμό τρίτων.

  2. P&P CHAIRS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία P&P CHAIRS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες για οργανισμούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρεκλες και τραπεζια. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  3. FENICE S.R.L.

    Ιταλία

  4. F.E.M. S.R.L.

    Ιταλία

  5. GIACOMINO ZAMO' S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIACOMINO ZAMO' S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MEDEOT MARIO S.R.L.

    Ιταλία

  2. FRAG S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRAG S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Pradamano, Ιταλία.

  3. C.R.T. VERNICIAUTRA S.R.L.

    Ιταλία

  4. SEDIT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SEDIT S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Polcenigo, Ιταλία.

  5. BOSCO GIOVANNI S.R.L.

    Ιταλία

  1. BATTILANA VANNI & C. S.A.S.

    Ιταλία

  2. S.A.T.E.M. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.A.T.E.M. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  1. PALLAVISINI GIUSEPPE

    Ιταλία

  2. SISTEMA S.R.L.

    Ιταλία

  3. SANGIORGIO EXPORT S.R.L.

    Ιταλία

  4. PERESSINI CASA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PERESSINI CASA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια για καταστήματα, επιπλα και καρεκλες γραφειου, Τραπέζια για καταστήματα, σκαμνια, και πολυθρονες. Έχει έδρα σε San Vito Al Torre, Ιταλία.

  5. SEDIA ELITE S.R.L.

    Ιταλία

  6. ACCENTO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ACCENTO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  7. EUROPEA DI COSTANTINO MEDEOSSI & C. S.A.S.

    Ιταλία

  8. F.LLI ZUCCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.LLI ZUCCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Corno Di Rosazzo, Ιταλία.

  1. CRASSEVIG S.P.A.

    Ιταλία

  2. UNIFORMA S.R.L.

    Ιταλία

  3. LINEA ESSICAZIONE LEGNO S.A.S. DI SCRAZZOLO LUCIA & C.

    Ιταλία

  4. BP SEDIE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BP SEDIE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  5. CIEPI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CIEPI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  6. FORNASARIG

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORNASARIG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  7. BOSCO PIETRO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BOSCO PIETRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  8. MIDJ SEDIE E COMPLEMENTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία MIDJ SEDIE E COMPLEMENTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρεκλες, και σκαμνια. Έχει έδρα σε Cordovado, Ιταλία.

  9. VE.S.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VE.S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  10. TIROLO S.R.L.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν