• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συγκολληση

Αποτελέσματα για

Συγκολληση

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. AUSSAFER DUE SRL

    Ιταλία

    Κέντρα επεξεργασίας μετάλλων με τη βοήθεια τεχνολογιών αιχμής. Κατεργασία λαμαρίνας. Κοπή με λέιζερ με 10 εγκαταστάσεις BYSTRONIC τελευταίας γενιάς, κοπή « High Speed » για πιο σύνθετες εργασίας που απαιτούν έναν υψηλό επίπεδο ακριβείας και φινιρίσματος. Κοπή μικρών λαμαρινών στάτορα σε τμήματα, κοπή λαμαρίνας ακροδεκτών, κοπή τμημάτων στάτορα. 6 εγκαταστάσεις στίγευσης Finn Power τελευταίας γενιάς, αυτόματες, γρήγορες και ενδεχομένως συνδυασμένες με την κοπή λαμαρίνας.

  2. S.C.E. COMPANY SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η S.C.E. Company srl είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατεργασίας χαλκοσωλήνων και σωλήνων από σίδηρο για τον τομέα του κλιματισμού και της ψύξης. Το σύνολο των μηχανημάτων που διαθέτει η επιχείρηση επιτρέπουν την υλοποίηση των εξής: αγωγοί συλλογής από χαλκό και σίδηρο, διανομείς, σωλήνες βάσει μέτρησης με λόγο εκλέπτυνσης, επεκτάσεις, κυρτώσεις και μυτερά, διπλωμένα και επαναδιπλωμένα κομμάτια.

  3. TECSAL2 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECSAL2 S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία και σιδηρουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροδια, μηχανοκίνητη συγκόλληση, προμηθειες για εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης σημειου και με αντισταση για μεταλλα, και εγκαταστασεις συγκολλησης. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.

  4. MININI & C

    Ιταλία

    Η εταιρεία MININI & C, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάμψη, κύρτωση και συγκόλληση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Cassacco, Ιταλία.

  5. METALLASER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία METALLASER S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, κοπή με λέιζερ, ελαφρες κατασκευες, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και συγκολληση μεταλλων. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LTN LAVORAZIONI METALLICHE DI ALTIN IGOR

    Ιταλία

    Η εταιρεία LTN LAVORAZIONI METALLICHE DI ALTIN IGOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, μεταλλικές και ανοξείδωτες κατασκευές, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Λαμαρίνες και σωλήνες, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  3. OXYWELD

    Ιταλία

    Η εταιρεία OXYWELD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων με φλογα, και εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων με τοξο. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  4. INOX CARPENTERIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INOX CARPENTERIA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  5. PARAVANO

    Ιταλία

  1. EUROCUPRUM S.R.L.

    Ιταλία

  2. JULIA GAS S.R.L.

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συγκολληση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12 Επιχειρήσεις