• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συγκολληση μεταλλων

Αποτελέσματα για

Συγκολληση μεταλλων

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. METALLASER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία METALLASER S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, κοπή με λέιζερ, ελαφρες κατασκευες, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και συγκολληση μεταλλων. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  2. TECSAL2 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECSAL2 S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία και σιδηρουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροδια, μηχανοκίνητη συγκόλληση, προμηθειες για εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης σημειου και με αντισταση για μεταλλα, και εγκαταστασεις συγκολλησης. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.

  3. LTN LAVORAZIONI METALLICHE DI ALTIN IGOR

    Ιταλία

    Η εταιρεία LTN LAVORAZIONI METALLICHE DI ALTIN IGOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, μεταλλικές και ανοξείδωτες κατασκευές, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  4. CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Λαμαρίνες και σωλήνες, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  5. INOX CARPENTERIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INOX CARPENTERIA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OXYWELD

    Ιταλία

    Η εταιρεία OXYWELD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων με φλογα, και εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων με τοξο. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  2. PARAVANO

    Ιταλία

  3. EUROCUPRUM S.R.L.

    Ιταλία