• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στοιχεια

Αποτελέσματα για

Στοιχεια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ELLECI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELLECI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  2. EDIL BOSCUTTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία EDIL BOSCUTTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δάπεδα - προκατασκευασμένα στοιχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξυλινα δοκαρια. Έχει έδρα σε Ronchis, Ιταλία.

  3. FIME DI PERSELLO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIME DI PERSELLO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δάπεδα - προκατασκευασμένα στοιχεία. Έχει έδρα σε Spilimbergo, Ιταλία.

  4. HAGER LUMETAL S.P.A.

    Ιταλία

  5. FAGGIANI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Faggiani είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία του μασίφ ξύλου και της επικολλητής ξυλείας, κυρίως την οξιά. Κυρίως, κατασκευάζουμε ξύλινα στοιχεία για καθίσματα γραφείου, δικής μας έμπνευσης ή με βάσει σχεδίου από τον πελάτη, για καθίσματα από επικολλητή οξιά για συλλόγους καθώς και για πλαίσια και στοιχεία καρεκλών για λογαριασμό τρίτων.