• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρητίνες

Αποτελέσματα για

Ρητίνες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PZ RESINE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PZ RESINE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρητίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, επιπλα για το σπιτι, και Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  2. SEDECO S.R.L.

    Ιταλία

  3. CARBON COMPOSITI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία CARBON COMPOSITI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επιστρώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθετα υλικά με ρητίνες. Έχει έδρα σε Basiliano, Ιταλία.

  4. OFFICINE TL COMPOSITI SRLS

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINE TL COMPOSITI SRLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάφη αναψυχής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθετα υλικά με ρητίνες. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  5. EUROINK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROINK S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελάνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα με συνθετικές ρητίνες, Βερνίκια, Χρώματα με συνθετικές ρητίνες, και Βερνίκια. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RIVER S.R.L.

    Ιταλία