• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα καλουπια

Αποτελέσματα για

Πλαστικα καλουπια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. C.M.O. SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η επιχείρηση C.M.O κατασκευάζει μήτρες υπό πίεση ελαφρών κραμάτων κυρίως στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών. Ιδρύθηκε στη δεκαετία του 80', έχει καθιερωθεί με επιτυχία στην ευρωπαϊκή αγορά επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στη συνεχή και σοβαρή δέσμευση, δυναμική δομή και την τεχνολογία της.

  2. SAVIOTEC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAVIOTEC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλουπια για πλαστικα υλικα, χυτευση θερμοπλαστικων υλων, και καλουπια για θερμοσκληρυντικα υλικα. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  3. ROSA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROSA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλουπια για πλαστικα υλικα, και σχεδιασμος καλουπιων για πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  4. TERMOPLAST S.R.L.

    Ιταλία

  5. PIVETTA PLAST S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SAMI

    Ιταλία

  2. MORITZ PROJECT S.R.L.

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα καλουπια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις