• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα και εξοπλισμοι για οικοδομες

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα και εξοπλισμοι για οικοδομες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BATTIFERRO DI MANIAGO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BATTIFERRO DI MANIAGO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  2. AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  3. LE OFFICINE RIUNITE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LE OFFICINE RIUNITE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες σκυροδέματος, σκυροδεση σκυροδεματος, και Αντλίες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  4. OFFICINA TESOLIN

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA TESOLIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπουλντόζες και ισοπεδωτές, Μηχανικά φτυάρια, Μπουλντόζες και ισοπεδωτές, και Μηχανικά φτυάρια. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  5. BRIEDA CABINS SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία BRIEDA CABINS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καμπίνες για γερανούς και γερανογέφυρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καμπίνα χειρισμού για γερανούς. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CANTARUTTI TIZIANO MOVIMENTO TERRA

    Ιταλία

  2. GRU COMEDIL S.R.L.

    Ιταλία

  3. TEKNIEX DI MLAKAR ALBERTO & C. S.A.S.

    Ιταλία

  4. PRECAST S.P.A.

    Ιταλία

  5. EUROCRANES SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

  1. COLUSSI ERMES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COLUSSI ERMES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ξεφλούδισμα (μηχανές), Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ξεφλούδισμα (μηχανές). Έχει έδρα σε Casarsa Della Delizia, Ιταλία.

  2. NOVA C.G.C. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOVA C.G.C. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aviano, Ιταλία.

  1. TIPOGRAFIA SUCC. MENINI

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOGRAFIA SUCC. MENINI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Spilimbergo, Ιταλία.

  2. EMME EMME DI CETIN MASSIMO

    Ιταλία

    Η εταιρεία EMME EMME DI CETIN MASSIMO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. PRISMAFOOD S.R.L.

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα και εξοπλισμοι για οικοδομες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15 Επιχειρήσεις