• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. OMP S.A.S. TRIMMING TOOLS - ENTGRATWERKZEUGE FÜR ALUMINIUM UND MAGNESIUM-STAMPI TRANCIABAVE

    Ιταλία

    Η εταιρεία OMP S.A.S. TRIMMING TOOLS - ENTGRATWERKZEUGE FÜR ALUMINIUM UND MAGNESIUM-STAMPI TRANCIABAVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες και καλούπια. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  2. TECSAL2 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECSAL2 S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία και σιδηρουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροδια, μηχανοκίνητη συγκόλληση, προμηθειες για εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης σημειου και με αντισταση για μεταλλα, και εγκαταστασεις συγκολλησης. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.

  3. SAFOP S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAFOP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανόρθωση - εργαλειομηχανές, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Επανόρθωση - εργαλειομηχανές, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, και τρυπανια για μεταλλα. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  4. PELFA GROUP SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PELFA GROUP SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία και σιδηρουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικες κατεργασιες, και μεταλλικες κατασκευες. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  5. PROMILLS SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROMILLS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συρματοποιΐας και επεξεργασία μετάλλων σε μορφή σύρματος. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INDRI PAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία INDRI PAOLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακόνισμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα, ακονισμα φρεζων, ακονισμα κυκλικων λαμων, Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα, και τροχισμα οργανων και εργαλειων. Έχει έδρα σε Tricesimo, Ιταλία.

  2. DIERRE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία DIERRE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τορνευση, και επιδιορθωση. Έχει έδρα σε Fraz. Collalto Di Tarcento, Ιταλία.

  3. OXYWELD

    Ιταλία

    Η εταιρεία OXYWELD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων με φλογα, και εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων με τοξο. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  4. MAR.GI DI MARUSSI ROBERTO

    Ιταλία

  5. EUROCUPRUM S.R.L.

    Ιταλία

  1. JULIA GAS S.R.L.

    Ιταλία

  2. DEM S.P.A.

    Ιταλία

  1. RUSSULA ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

  2. DELTA SIDERURGICA S.R.L.

    Ιταλία

  3. STS S.R.L.

    Ιταλία

  4. FAST TECHNOLOGY S.R.L.

    Ιταλία

  5. PRISMAFOOD S.R.L.

    Ιταλία

  6. BATTIFERRO DI MANIAGO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BATTIFERRO DI MANIAGO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  7. AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  8. TIPOGRAFIA SUCC. MENINI

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOGRAFIA SUCC. MENINI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Spilimbergo, Ιταλία.

  1. EMME EMME DI CETIN MASSIMO

    Ιταλία

    Η εταιρεία EMME EMME DI CETIN MASSIMO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. COLUSSI ERMES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COLUSSI ERMES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ξεφλούδισμα (μηχανές), Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ξεφλούδισμα (μηχανές). Έχει έδρα σε Casarsa Della Delizia, Ιταλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22 Επιχειρήσεις

Kατηγορια