• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λεβητοποιΐα - βαριά

Αποτελέσματα για

Λεβητοποιΐα - βαριά

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. M.M. GRIGLIATI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    H M.M. λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια στον τομέα της υαλορητίνης PRFV (πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα), παράγοντας υψηλής ποιότητας καφασωτά, προφίλ και σύνθετες κατασκευές. Οι εγγενείς ιδιότητες των PRFV (κυρίως η ανθεκτικότητα στην διάβρωση, χωρίς μαγνητισμό, η ηλεκτρική μόνωση και η έλλειψη συντήρησης) επιτρέπουν πολλαπλές χρήσεις. Πιστοποίηση ISO 9001: 2015 Bureau Veritas.

  2. SIFIN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIFIN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα - βαριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα - ναυτιλίας, εγκαταστασεις μηχανηματα και εξοπλισμος για την παραγωγη χαρτου, και Λεβητοποιΐα - ναυτιλίας. Έχει έδρα σε Campolongo Tapogliano, Ιταλία.

  3. T.W.F. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία T.W.F. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα - βαριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα - ναυτιλίας, κατασκευη μεγαλων υπερυψωμενων δεξαμενων τυπου μανιταριου για υδρευση, και Λεβητοποιΐα - ναυτιλίας. Έχει έδρα σε Cervignano Del Friuli, Ιταλία.

  4. METALZETA

    Ιταλία

  5. DI LENA DI DI LENA IGOR & C. S.N.C.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BREG

    Ιταλία

  2. NOVELLO

    Ιταλία

  3. OFFICINE DEL BELLO

    Ιταλία

  4. BUSET SAMUELE

    Ιταλία

  5. I.C.I.

    Ιταλία