• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καουτσούκ - βιομηχανικά μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Καουτσούκ - βιομηχανικά μηχανήματα και εξοπλισμοί

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. COLUSSI ERMES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COLUSSI ERMES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ξεφλούδισμα (μηχανές), Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ξεφλούδισμα (μηχανές). Έχει έδρα σε Casarsa Della Delizia, Ιταλία.

  2. PRISMAFOOD S.R.L.

    Ιταλία

  3. AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  4. BATTIFERRO DI MANIAGO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BATTIFERRO DI MANIAGO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  5. NOVA C.G.C. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOVA C.G.C. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aviano, Ιταλία.