• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιατρικός εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ιατρικός εξοπλισμός

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DENTAG SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή και πώληση χειρουργικών εργαλείων για ορθοδοντική. Πιστοποίηση: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Η συνεχής ποιότητα στον χρόνο επέτρεψε και επιτρέπει ακόμα την DenTag να παράγει οδοντικά και χειρουργικά εργαλεία για λογαριασμό πολλών ιταλικών και ξένων επιχειρήσεων, και να τα παράγει υπό το δικό της σήμα. Για μια καλύτερη ορατότητα και αξιοπιστία απέναντι στους άμεσους της πελάτες, η επιχείρηση δημιούργησε μια σειρά εργαλείων με εξαιρετικά λείο χερούλι, που εμπορεύεται αποκλειστικά με την ονομασία DenTag.

  2. PLAN 1 HEALTH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLAN 1 HEALTH S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Amaro, Ιταλία.

  3. GEASS S.R.L.

    Ιταλία

  4. MEDICAL JET S.R.L.

    Ιταλία

  5. YF COSMETICS

    Ιταλία

    Η εταιρεία YF COSMETICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμωτήρια - εργαλεία. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ORALPLANT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORALPLANT S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, και Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  2. SARATOGA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SARATOGA S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, και Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. MEDESY S.R.L.

    Ιταλία

  4. IDUS DI CICUTTINI FABIO & C. S.A.S.

    Ιταλία

  5. DIAMIR S.R.L.

    Ιταλία

  1. LIMA - LTO S.P.A.

    Ιταλία